V науково-практична конференція з міжнародною участю
Сучасні аспекти раціонального харчування
26-27 квітня 2012 р. м. Київ
Здоров’я 2020: Нова європейська політика охорони здоров’я О.В.Швець
Дефіцит йоду в Україні: поточна ситуація та перспективи вирішення проблеми О.А. Труш
Дієта для нормалізації артеріального тиску (DASH) – найкращий спосіб харчування не лише для гіпертоніків О.А. Мартинчук
Середземноморська дієта – нові докази ефективності В.В. Сластін
Сучасні підходи до виявлення дефіциту фолієвої кислоти Л.В.Москальчук
Роль жирних кислот у формуванні головного мозку О.В. Скиталінська

Основні  тенденції та проблеми дитячого харчування в Україні Л.В.Квашніна

Несприйняття лактози: актуальність проблеми і можливі шляхи її вирішення Ю.В. Андрушко
Харчування, імунітет, мікробіота та пробіотики Г.Н. Драннік
Диета в профилактике и лечении неинфекционных заболеваний  Ю.Г. Чехоніна, (м. Москва)
Роль мікроелементів у етіології йоддефіцитних захворювань В.Н. Корзун
Дієта для забезпечення здоров’я серця і судин (TLC) – зміни звичок у харчуванні для попередження атеросклерозу Г.К. Сизенко
Значення харчових волокон для профілактики неінфекційних захворювань Н.В. Банковська
Аналіз популярних джерел інформації про продукти харчування та напої Н.І. Ползікова
Сучасні підходи до ведення хворих з синдромом мальабсорбції Г.К. Сизенко
Головні механізми та ключові фактори, що забезпечують ефективність застосування пробіотиків О.В.Швець
Клінічна ефективність сучасних підходів до лікування хронічних закрепів О.А. Мартинчук